jueves, 25 de noviembre de 2010

Calaixera i Camins

Aquest video es un recull audiovisual de l'escultura pública interactiva que vem crear en un grup de treball a l'assignatura de Teoria de l'art duran el meu primer curs a Belles Arts.

Els membres d'aquest grup eren els següents:

Matt Ch. Rocha, Joan Sánchez, Esteban Villegas, Mari Pau Guzman, Neus Carreras, Aurora Bauza, Alba Martínez, Minerva Ferrés, Neus Torreblanca i Xavi SG.

Aquest era el projecte artistic basat en un marc teóric elevorat pels membres del grup després de una feina de recolecció de dades.El tema que tractavem era el de dos de les vies educatives actuals, el conductisme i el constructivisme, representat en aquest cas per dos calaixos en aquesta calaixera.

Aquí deixo també un fragment del llibre "Calidad de vida, educación y respeto para el crecimiento interior de los niños y adolescentes" de Rebeca Wild que ens va servir com a punt creatiu per el nostre projecte:

"Si un camparol vol sembrar blat, prepararà la terra, la remourà, abonarà i regarà i protegirà el camp de maleses. També d'animals i homes que puguin trepitjar-lo. Confia en que el gra de blat ja sap com desenvolupar-se. A un camperol mai se li acudirà ensenyar-li al blat com a de créixer, formar la tija i les fulles per desenvolupar-se al final en una planta portadora de fruits."




Calaixera i Camins from Xavi Segura on Vimeo.

Records a tot el grup de Teoria de l'art, fer aquesta entrada m'ha fet recordar :)

XAVI SG

2 comentarios:

  1. Bon treball!! ei t'agrego :D

    Raquel

    ResponderEliminar
  2. m'agrada perque desde aquí puc veure el video que no el tenia! Al final neus carreras no va passar el video grabat a classe, hagués estat graciós! A vegades men recordo d lassignatura i tot que va ser una putada en vosaltres es va star molt be :) Records Xavi avere si vos vex mes x la uni a tu i a la teua noviaa

    ResponderEliminar